Je Huis Op Orde: Roos en Lotus in shock bij zien compleet omgetoverd huis (video)

Je Huis Op Orde: Roos en Lotus in shock bij zien compleet omgetoverd huis (video)

Donderdag 14 maart om 16:50

<em>Je Huis Op Orde</em>: Roos en Lotus in shock bij zien compleet omgetoverd huis (video) Het was woensdag een bijzondere uitzending van Je Huis Op Orde. Terwijl de zussen Roos en Lotus nog de juiste spullen uitzoeken levert het productieteam strak werk bij de meiden thuis en wordt de gehele boel opgeruimd en opgefrist. De zussen weten niet wat ze zien als ze hun huis weer betreden... Je Huis Op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je Huis Op Orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Je huis op orde gemist? Elfjarige zoon geeft zelf gezin op voor hulp bij extreme chaos Bekijk deze video » Bizarre aflevering Je Huis Op Orde: 'Al 1,5 jaar de was niet gedaan' (video) Bekijk deze video » Je huis op orde: zusjes hebben overlijden vader nog niet verwerkt en leven in enorme troep Bekijk deze video »
TV :

Het was woensdag een bijzondere uitzending van Je Huis Op Orde. Terwijl de zussen Roos en Lotus nog de juiste spullen uitzoeken levert het productieteam strak werk bij de meiden thuis en wordt de gehele boel opgeruimd en opgefrist. De zussen weten niet wat ze zien als ze hun huis weer betreden...

Je Huis Op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je Huis Op Orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's