Tijl in het voetspoor van Richard Wagner: wat heeft Wagner te maken met Tom Cruise?

Tijl in het voetspoor van Richard Wagner: wat heeft Wagner te maken met Tom Cruise?

<em>Tijl in het voetspoor van Richard Wagner</em>: wat heeft Wagner te maken met Tom Cruise? In het programma Tijl in het voetspoor van Richard Wagner gaat Tijl Beckand op reis om meer over het leven van de wereldberoemde componist te weten te komen. De cabaretier vertelt allerlei meeslepende verhalen over Wagner, wat heeft zijn muziek bijvoorbeeld te maken met Tom Cruise? Bekijk de beelden van Tijl in het voetspoor van Richard Wagner hieronder. Tijl in het voetspoor van Richard Wagner is elke woensdag om 20.30 uur te zien op NPO 2. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS Klassiek (@avrotrosklassiek) Zien: Tijl Beckand over TAFKAL in Ziggo Dome 2024: "Wordt een heel spektakel" Bekijk deze video » Beste Kijkers: William Rutten wordt uitgelachen om MC Hammer-broek Bekijk deze video » Tijl Beckand houdt betoog over Wagner: 'Hij was uitvinder en revolutionair' (Humberto) Bekijk deze video »
Donderdag 14 maart om 14:52

In het programma Tijl in het voetspoor van Richard Wagner gaat Tijl Beckand op reis om meer over het leven van de wereldberoemde componist te weten te komen. De cabaretier vertelt allerlei meeslepende verhalen over Wagner, wat heeft zijn muziek bijvoorbeeld te maken met Tom Cruise?

Bekijk de beelden van Tijl in het voetspoor van Richard Wagner hieronder. Tijl in het voetspoor van Richard Wagner is elke woensdag om 20.30 uur te zien op NPO 2.

Actuele video's

Meer actuele video's