Hart van Nederland: OM eist 5 jaar cel tegen Danny V. die 20-jarige Jesse doodreed (video)

Hart van Nederland: OM eist 5 jaar cel tegen Danny V. die 20-jarige Jesse doodreed (video)

Donderdag 14 maart om 20:24

<em>Hart van Nederland</em>: OM eist 5 jaar cel tegen Danny V. die 20-jarige Jesse doodreed (video) De officier van justitie heeft donderdag voor de rechtbank in Alkmaar vijf jaar cel geëist tegen de 30-jarige Danny V. uit Heerhugowaard. De man zou op 12 december 2021 in Oudkarspel met veel te veel drank op en met te hoge snelheid een groepje fietsers hebben aangereden, waarbij de 20-jarige Jesse om het leven kwam. OudersIn een aangrijpende slachtofferverklaring spreekt de moeder van Jesse Danny V. toe, zo is te zien in bovenstaande video van Hart van Nederland. 'We hebben Jesse voor onze ogen zien stikken. Happend naar adem. Dat beeld gaat nooit meer van ons netvlies.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Buurt begrijpt niks van explosies Schoonoord: 'Zulke vriendelijke mensen' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: negen hondjes uit busje bevrijd na kettingbotsing in Dongen (video) Bekijk deze video » Formatie Kim Putters geslaagd: partijen gaan verder praten over 'programkabinet' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De officier van justitie heeft donderdag voor de rechtbank in Alkmaar vijf jaar cel geëist tegen de 30-jarige Danny V. uit Heerhugowaard. De man zou op 12 december 2021 in Oudkarspel met veel te veel drank op en met te hoge snelheid een groepje fietsers hebben aangereden, waarbij de 20-jarige Jesse om het leven kwam.

Ouders
In een aangrijpende slachtofferverklaring spreekt de moeder van Jesse Danny V. toe, zo is te zien in bovenstaande video van Hart van Nederland. 'We hebben Jesse voor onze ogen zien stikken. Happend naar adem. Dat beeld gaat nooit meer van ons netvlies.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's