Bodem: moeder zoekt ruzie met Cat bij fotoshoot familieportret

Bodem: moeder zoekt ruzie met Cat bij fotoshoot familieportret

<em>Bodem</em>: moeder zoekt ruzie met Cat bij fotoshoot familieportret In de serie Bodem (van Eva Crutzen) is de moeder van Cat niet blij als ze te laat aankomt voor het familieportret. Elk jaar wordt het gezin op de gevoelige plaat vastgelegd en voor moeder is dat een hoogtepunt, voor Cat niet bepaald. Er ontstaat ruzie en de spanning is om te snijden… Bekijk het fragment van Bodem hieronder. De serie Bodem is iedere maandag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Bodem terugkijken via Gids.tv en streamen via NPO Start. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Wart Kamps in Khalid & Sophie over leeglopende theaterzaal: 'Ik was in shock' (video) Bekijk deze video » Bodem met Eva Crutzen vanaf 2024 te zien op NPO 3: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Zien: Eva Crutzen wint Gouden Kalf voor beste rol in dramaserie (video) Bekijk deze video »
Vrijdag 15 maart om 14:08

In de serie Bodem (van Eva Crutzen) is de moeder van Cat niet blij als ze te laat aankomt voor het familieportret. Elk jaar wordt het gezin op de gevoelige plaat vastgelegd en voor moeder is dat een hoogtepunt, voor Cat niet bepaald. Er ontstaat ruzie en de spanning is om te snijden…

Bekijk het fragment van Bodem hieronder.

De serie Bodem is iedere maandag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Bodem terugkijken via Gids.tv en streamen via NPO Start.

Actuele video's

Meer actuele video's