Vrouw in Mierlo doodgestoken door partner, aantal kinderen gewond (Hart van Nederland)

Vrouw in Mierlo doodgestoken door partner, aantal kinderen gewond (Hart van Nederland)

Vrouw in <em>Mierlo</em> doodgestoken door partner, aantal kinderen gewond (<em>Hart van Nederland</em>) In het Noord-Brabantse Mierlo is zaterdagavond een vrouw bij een steekpartij om het leven gekomen. Zij overleed voor haar woning op straat. De politie heeft de partner van de vrouw aangehouden. KinderenIn de woning waren vijf kinderen in de leeftijd tussen de zes en twintig jaar aanwezig, een aantal van hen bleek lichtgewond. De kinderen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Omwonenden hoorden de kinderen eerder op de avond schreeuwen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: vrouw en kat gered uit brandende woning in Terneuzen (video) Bekijk deze video » Beelden gevaarlijke inhaalactie door verkeersaso gaan viraal (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Marijke Helwegen overweldigd door reacties 'natuurtip': "Meer dan 4 miljoen views" (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 17 maart om 12:03

In het Noord-Brabantse Mierlo is zaterdagavond een vrouw bij een steekpartij om het leven gekomen. Zij overleed voor haar woning op straat. De politie heeft de partner van de vrouw aangehouden.

Kinderen
In de woning waren vijf kinderen in de leeftijd tussen de zes en twintig jaar aanwezig, een aantal van hen bleek lichtgewond. De kinderen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Omwonenden hoorden de kinderen eerder op de avond schreeuwen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's