Hart van Nederland: vrouw en kat gered uit brandende woning in Terneuzen (video)

Hart van Nederland: vrouw en kat gered uit brandende woning in Terneuzen (video)

Zaterdag 16 maart om 11:01

<em>Hart van Nederland</em>: vrouw en kat gered uit brandende woning in Terneuzen (video) In de nacht van vrijdag op zaterdag is brand uitgebroken in een woning aan de Van Bovenstraat in Terneuzen, meldt de veiligheidsregio Zeeland Veilig. De brandweer was met meerdere voertuigen aanwezig om de brand te blussen en het lukte om een vrouw en kat uit de brandende woning te redden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: tiener (15) neergeschoten in Den Bosch, politie zoekt getuigen (video) Bekijk deze video » Ellen verloor zoon aan gevolgen van mazelen: 'Waarom vaccineren mensen niet?' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto te water in kanaal bij Drents dorp, bestuurder bevrijd (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In de nacht van vrijdag op zaterdag is brand uitgebroken in een woning aan de Van Bovenstraat in Terneuzen, meldt de veiligheidsregio Zeeland Veilig. De brandweer was met meerdere voertuigen aanwezig om de brand te blussen en het lukte om een vrouw en kat uit de brandende woning te redden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's