Beelden gevaarlijke inhaalactie door verkeersaso gaan viraal (Hart van Nederland)

Beelden gevaarlijke inhaalactie door verkeersaso gaan viraal (Hart van Nederland)

Beelden gevaarlijke inhaalactie door <em>verkeersaso</em> gaan viraal (<em>Hart van Nederland</em>) Een Gelderse rijinstructeur filmde met een dashcam een gevaarlijke inhaalactie door een verkeersaso. Deze beelden gaan inmiddels viraal. Hart van Nederland sprak met de rijinstructeur. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: Jumbo stopt als eerste supermarkt met aanbiedingen voor vers vlees (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man doodgestoken in woning Rotterdam, verdachte opgepakt (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw en kat gered uit brandende woning in Terneuzen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 17 maart om 11:06

Een Gelderse rijinstructeur filmde met een dashcam een gevaarlijke inhaalactie door een verkeersaso. Deze beelden gaan inmiddels viraal. Hart van Nederland sprak met de rijinstructeur.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's