Ongemakkelijk: fans bestormen Big Brother-huis tijdens 'freeze'-moment

Ongemakkelijk: fans bestormen Big Brother-huis tijdens 'freeze'-moment

Ongemakkelijk: fans bestormen <em>Big Brother</em>-huis tijdens 'freeze'-moment In Big Brother breken zeer ongemakkelijke momenten aan. Tijdens de 'freeze'-challenge moeten de bewoners compleet stil blijven staan, zitten of liggen als Big Brother het zegt. Ze mogen niets doen, en dan bestormen fans van de realityshow het huis… Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Fans opgelet! Wil jij het Big Brother huis in? Kijk dan snel deze video Bekijk deze video » Hysterisch gegil in Big Brother: bewoners schrikken zich rot Bekijk deze video » Ronahi emotioneel als ze uit Big Brother wordt gestemd: 'Dit was een droom' Bekijk deze video »
Maandag 18 maart om 10:33

In Big Brother breken zeer ongemakkelijke momenten aan. Tijdens de 'freeze'-challenge moeten de bewoners compleet stil blijven staan, zitten of liggen als Big Brother het zegt. Ze mogen niets doen, en dan bestormen fans van de realityshow het huis…

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's