De Joodse Raad: David wil dochter niet helpen als bekenden op deportatielijst staan

De Joodse Raad: David wil dochter niet helpen als bekenden op deportatielijst staan

<em>De Joodse Raad</em>: David wil dochter niet helpen als bekenden op deportatielijst staan In De Joodse Raad krijgt David Cohen een vreselijk dilemma voor zijn kiezen. Zijn dochter Virrie vertelt dat twee bekenden op de deportatielijst staan, en aangezien haar vader in de Joodse Raad zit kan hij wellicht iets voor ze betekenen. Kan en wil David zijn dochter helpen, of is er dan sprake van vriendjespolitiek? Bekijk de beelden van De Joodse Raad hieronder. De dramaserie De Joodse Raad is elke zondag om 21.20 uur te zien op NPO 1 en te streamen op NPO Start. Je kunt de beste fragmenten van De Joodse Raad terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door EO (@omroepeo) Shownieuws: nieuwe romantische dramaserie One Day megapopulair op Netflix (video) Bekijk deze video » Patty Brard in serie slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag Ralph Inbar (video) Bekijk deze video » De Joodse Raad: David Cohen wil niet dat zijn vrouw en dochters vluchten Bekijk deze video »
Maandag 18 maart om 16:05

In De Joodse Raad krijgt David Cohen een vreselijk dilemma voor zijn kiezen. Zijn dochter Virrie vertelt dat twee bekenden op de deportatielijst staan, en aangezien haar vader in de Joodse Raad zit kan hij wellicht iets voor ze betekenen. Kan en wil David zijn dochter helpen, of is er dan sprake van vriendjespolitiek?

Bekijk de beelden van De Joodse Raad hieronder.

De dramaserie De Joodse Raad is elke zondag om 21.20 uur te zien op NPO 1 en te streamen op NPO Start. Je kunt de beste fragmenten van De Joodse Raad terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's