André Hazes houdt Frans Bauer voor de gek: "Ik vermoord je" (Shownieuws)

André Hazes houdt Frans Bauer voor de gek: "Ik vermoord je" (Shownieuws)

<em>André Hazes</em> houdt <em>Frans Bauer</em> voor de gek: &quot;Ik vermoord je&quot; (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws beelden van André Hazes die Frans Bauer voor de gek houdt. André wil Frans feliciteren vanwege zijn prestatie. Frans is namelijk 21 kilo afgevallen en dan verdien je een gebakje. Maar het is geen echte cup cake. "Ik vermoord je" roept Frans terwijl hij de boel uitspuugt... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Schattige beelden van zoontje John West die danst en zingt op het podium (Shownieuws) Bekijk deze video » Katja Schuurman over Thijs Römer: "Heel verstandig dat hij hoger beroep heeft ingetrokken" Bekijk deze video » Frans Bauer en Kafke nemen videoclip op met alpaca's: 'Wil zo snel mogelijk weg!' Bekijk deze video »
Entertainment :
Dinsdag 19 maart om 20:34

In Shownieuws beelden van André Hazes die Frans Bauer voor de gek houdt. André wil Frans feliciteren vanwege zijn prestatie. Frans is namelijk 21 kilo afgevallen en dan verdien je een gebakje. Maar het is geen echte cup cake. "Ik vermoord je" roept Frans terwijl hij de boel uitspuugt...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's