De Bondgenoten: Bo dreigt dat hij 'boos boos' wordt na opmerking van Mary

De Bondgenoten: Bo dreigt dat hij 'boos boos' wordt na opmerking van Mary

<em>De Bondgenoten</em>: Bo dreigt dat hij 'boos boos' wordt na opmerking van Mary In De Bondgenoten lijkt het een kwestie van tijd voordat Bo ontploft. Mary maakt een opmerking dat hij een biertje moet nemen en die schiet in het verkeerde keelgat. Volgens Bo is het al de zoveelste keer dat zij zoiets tegen hem zegt en hij staat op het punt te ontploffen. “Niet meer testen hoor, want ik word boos boos.” Bekijk de beelden van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Melanie uit De Bondgenoten vindt drie dagen geen seks veel te lang (video) Bekijk deze video » Regels zijn overtreden in De Bondgenoten: dit zijn de zware straffen Bekijk deze video » Zien! De Bondgenoten: kan Beau een beetje paaldansen? (video) Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 21 maart om 15:32

In De Bondgenoten lijkt het een kwestie van tijd voordat Bo ontploft. Mary maakt een opmerking dat hij een biertje moet nemen en die schiet in het verkeerde keelgat. Volgens Bo is het al de zoveelste keer dat zij zoiets tegen hem zegt en hij staat op het punt te ontploffen. “Niet meer testen hoor, want ik word boos boos.”

Bekijk de beelden van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's