Zien! De Bondgenoten: kan Beau een beetje paaldansen? (video)

Zien! De Bondgenoten: kan Beau een beetje paaldansen? (video)

Zien! <em>De Bondgenoten</em>: kan Beau een beetje paaldansen? (video) In De Bondgenoten nemen de teams het tegen elkaar op en moet van elk team één kandidaat een paaldans act opvoeren. Een professioneel paaldanseres komt jureren. Uit team Slangen is Beau de klos. Kan hij een beetje paaldansen? Bekijk het in het fragment uit De Bondgenoten hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Tranen bij Kim in De Bondgenoten: 'Ik ben zo geïrriteerd' Bekijk deze video » Melanie uit De Bondgenoten vindt drie dagen geen seks veel te lang (video) Bekijk deze video » Regels zijn overtreden in De Bondgenoten: dit zijn de zware straffen Bekijk deze video »
Donderdag 21 maart om 10:31

In De Bondgenoten nemen de teams het tegen elkaar op en moet van elk team één kandidaat een paaldans act opvoeren. Een professioneel paaldanseres komt jureren. Uit team Slangen is Beau de klos. Kan hij een beetje paaldansen? Bekijk het in het fragment uit De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's