Hart van Nederland: Extinction Rebellion protesteert naakt bij Keukenhof tegen gifgebruik (video)

Hart van Nederland: Extinction Rebellion protesteert naakt bij Keukenhof tegen gifgebruik (video)

Donderdag 21 maart om 21:57

<em>Hart van Nederland</em>: Extinction Rebellion protesteert naakt bij Keukenhof tegen gifgebruik (video) Een groepje activisten van Extinction Rebellion protesteerde donderdag tegen het gebruik van pesticiden in de bollenteelt. Ze gingen in de Keukenhof - die voor het eerst dit jaar open was - bloot op kartonnetjes zitten en overgoten zichzelf met rode verf, zo zie je op bovenstaande beelden van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: man (18) uit Voorburg opgepakt voor dood 19-jarige Hagenaar (video) Bekijk deze video » HvNL: panden Marktplaats en BNR in Amsterdam ontruimd na 'acute dreiging' (video) Bekijk deze video » Pieter Omtzigt over moeizame formatie: 'Onderling vertrouwen groeit' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een groepje activisten van Extinction Rebellion protesteerde donderdag tegen het gebruik van pesticiden in de bollenteelt. Ze gingen in de Keukenhof - die voor het eerst dit jaar open was - bloot op kartonnetjes zitten en overgoten zichzelf met rode verf, zo zie je op bovenstaande beelden van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's