Zwaar ongeluk met scooter in Hoofddorp: jongen (17) overleden (Hart van Nederland)

Zwaar ongeluk met scooter in Hoofddorp: jongen (17) overleden (Hart van Nederland)

Zwaar ongeluk met scooter in Hoofddorp: jongen (17) overleden (<em>Hart van Nederland</em>) In de nacht van donderdag op vrijdag is een jongen van 17 jaar overleden bij een ernstig scooterongeluk in Hoofddorp. Een 19-jarige man is naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk vond plaats op de Hoofdweg, er wordt nog onderzoek gedaan naar het ongeval. Op beelden is te zien dat een scooter uit het water wordt getakeld. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: automobilist overleden bij ongeluk in woonwijk in Hoogeveen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: meisje (7) zwaargewond bij aanrijding Harderwijk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode bij aanrijding tussen auto en bestelbus in Alkmaar (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 22 maart om 09:25

In de nacht van donderdag op vrijdag is een jongen van 17 jaar overleden bij een ernstig scooterongeluk in Hoofddorp. Een 19-jarige man is naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk vond plaats op de Hoofdweg, er wordt nog onderzoek gedaan naar het ongeval. Op beelden is te zien dat een scooter uit het water wordt getakeld.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's