Ranzigheid op tafel bij Vandaag Inside: schimmel op de blokjes kaas, 'getverdemme!'

Ranzigheid op tafel bij Vandaag Inside: schimmel op de blokjes kaas, 'getverdemme!'

Ranzigheid op tafel bij <em>Vandaag Inside</em>: schimmel op de blokjes kaas, 'getverdemme!' Wie plaatsneemt aan tafel bij Vandaag Inside moet even goed nadenken voor het eten van een hapje. De heren komen namelijk tot een schokkende ontdekking. Gegil bij grap RenéRené van der Gijp laat zien dat er schimmel op de kaas zit. Blijkbaar staan de kaasblokjes er al even en er klinkt gegil als René een grap uithaalt met de groene kaas. “Getverdemme!”, aldus Albert Verlinde. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Vrijdag 29 maart om 09:48

Wie plaatsneemt aan tafel bij Vandaag Inside moet even goed nadenken voor het eten van een hapje. De heren komen namelijk tot een schokkende ontdekking.

Gegil bij grap René
René van der Gijp laat zien dat er schimmel op de kaas zit. Blijkbaar staan de kaasblokjes er al even en er klinkt gegil als René een grap uithaalt met de groene kaas. “Getverdemme!”, aldus Albert Verlinde.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's