Meiden die rijden: 'Dan willen ze het bed met je delen of je sokken hebben'

Meiden die rijden: 'Dan willen ze het bed met je delen of je sokken hebben'

<em>Meiden die rijden</em>: 'Dan willen ze het bed met je delen of je sokken hebben' In Meiden die rijden vertelt een van de vrouwelijke chauffeurs wat ze allemaal voor gekkigheid meemaakt op de weg. Zo stond er weleens iemand naast haar deur omdat diegene het bed met haar wilde delen. Ook werd ze door iemand opgezocht die haar sokken wilde hebben… Bekijk het fragment van Meiden die rijden hieronder. Meiden die rijden is is iedere woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Meiden die rijden terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NPO Start (@npo_start) Een huis vol emigreert: Johan is trots op zijn oudste dochters, 'we nail this!' Bekijk deze video » Je Huis Op Orde: Roos en Lotus in shock bij zien compleet omgetoverd huis (video) Bekijk deze video » Meiden die rijden is terug en hoe: top kijkcijfers! Bekijk deze video »
Vrijdag 29 maart om 14:04

In Meiden die rijden vertelt een van de vrouwelijke chauffeurs wat ze allemaal voor gekkigheid meemaakt op de weg. Zo stond er weleens iemand naast haar deur omdat diegene het bed met haar wilde delen. Ook werd ze door iemand opgezocht die haar sokken wilde hebben…

Bekijk het fragment van Meiden die rijden hieronder.

Meiden die rijden is is iedere woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Meiden die rijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's