Coldcase Antoinette Bont uit 1995 heropend: 'Gruwelijke zaak' (video)

Coldcase Antoinette Bont uit 1995 heropend: 'Gruwelijke zaak' (video)

Zaterdag 30 maart om 14:35

In Nederland zijn er zo'n honderd moorden op prostituees die nooit zijn opgelost. Deze kwetsbare vrouwen, die voornamelijk in de jaren 80 en 90 op gruwelijke wijze zijn afgeslacht, gaan rechercheurs door het hele land erg aan het hart. Zo werd deze maand nog zo'n coldcase heropend. Namelijk die van de heroïneverslaafde Antoinette Bont die in 1995 verdween bij een Groningse tippelzone. Kees van der Spek vertelt over de zaak in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Coldcase <em>Antoinette Bont</em> uit 1995 heropend: 'Gruwelijke zaak' (video) In Nederland zijn er zo'n honderd moorden op prostituees die nooit zijn opgelost. Deze kwetsbare vrouwen, die voornamelijk in de jaren 80 en 90 op gruwelijke wijze zijn afgeslacht, gaan rechercheurs door het hele land erg aan het hart. Zo werd deze maand nog zo'n coldcase heropend. Namelijk die van de heroïneverslaafde Antoinette Bont die in 1995 verdween bij een Groningse tippelzone. Kees van der Spek vertelt over de zaak in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. De Tatta's komt met een serie: dit kun je verwachten Bekijk deze video » Nep-Adele Jolanda Knecht reist Europa door met repertoire van Adele, mag dit? Bekijk deze video » Zien: Hardcore-dj Paul Elstak over succesvolle Europapa Bekijk deze video »
Misdaad :
Coldcase Antoinette Bont uit 1995 heropend: 'Gruwelijke zaak' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's