Hart van Nederland: grote brand verwoest sportkantine tijdens whiskeyproeverij Hoogland (video)

Hart van Nederland: grote brand verwoest sportkantine tijdens whiskeyproeverij Hoogland (video)

Zaterdag 6 april om 09:42

<em>Hart van Nederland</em>: grote brand verwoest sportkantine tijdens whiskeyproeverij Hoogland (video) In de kantine van amateurvoetbalclub VV Hoogland in Hoogland is in de nacht van vrijdag op zaterdag een grote uitslaande brand uitgebroken. De brand brak uit tijdens het roken van buikspek en zalm tijdens een whiskeyproeverij. De thuiswedstrijden van de club zijn voorlopig afgelast. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Man aangehouden op Amersfoort Centraal na bedreiging met vuurwapen, politie lost schot Bekijk deze video » Beschieting en explosie bij woning in Amsterdam-Noord (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: personeel NS eist actie tegen toenemende agressie in de trein (video) Bekijk deze video »
TV :

In de kantine van amateurvoetbalclub VV Hoogland in Hoogland is in de nacht van vrijdag op zaterdag een grote uitslaande brand uitgebroken. De brand brak uit tijdens het roken van buikspek en zalm tijdens een whiskeyproeverij. De thuiswedstrijden van de club zijn voorlopig afgelast.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's