Hart van Nederland: personeel NS eist actie tegen toenemende agressie in de trein (video)

Hart van Nederland: personeel NS eist actie tegen toenemende agressie in de trein (video)

Vrijdag 5 april om 19:23

<em>Hart van Nederland</em>: personeel NS eist actie tegen toenemende agressie in de trein (video) NS-medewerkers hebben steeds vaker te maken met agressie van treinreizigers. Dat blijkt uit een recente enquête van spoorvakbond VVMC. Volgens de vakbond heeft meer dan 80 procent van het treinpersoneel regelmatig te maken met intimidaties en geweld. Daar moet wat aan gebeuren, als het aan het personeel van de NS ligt. Zij vinden dat er betere beveiliging moet komen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: mast breekt af van zeilboot op IJsselmeer, één opvarende zwaargewond (video) Bekijk deze video » Man aangehouden op Amersfoort Centraal na bedreiging met vuurwapen, politie lost schot Bekijk deze video » Beschieting en explosie bij woning in Amsterdam-Noord (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

NS-medewerkers hebben steeds vaker te maken met agressie van treinreizigers. Dat blijkt uit een recente enquête van spoorvakbond VVMC. Volgens de vakbond heeft meer dan 80 procent van het treinpersoneel regelmatig te maken met intimidaties en geweld. Daar moet wat aan gebeuren, als het aan het personeel van de NS ligt. Zij vinden dat er betere beveiliging moet komen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's