Beschieting en explosie bij woning in Amsterdam-Noord (Hart van Nederland)

Beschieting en explosie bij woning in Amsterdam-Noord (Hart van Nederland)

Beschieting en explosie bij woning in Amsterdam-Noord (<em>Hart van Nederland</em>) In de nacht van donderdag op vrijdag is een woning in Amsterdam-Noord beschoten. Een paar uur later is in de vroege ochtend op diezelfde plek een explosief afgegaan. De woning aan de Sijsjesstraat is behoorlijk beschadigd. Er zijn geen gewonden gevallen bij dit incident en er is nog geen verdachte opgepakt. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland man van doodgestoken Antoneta emotioneel in rechtszaal (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: mast breekt af van zeilboot op IJsselmeer, één opvarende zwaargewond (video) Bekijk deze video » Man aangehouden op Amersfoort Centraal na bedreiging met vuurwapen, politie lost schot Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 5 april om 12:58

In de nacht van donderdag op vrijdag is een woning in Amsterdam-Noord beschoten. Een paar uur later is in de vroege ochtend op diezelfde plek een explosief afgegaan. De woning aan de Sijsjesstraat is behoorlijk beschadigd. Er zijn geen gewonden gevallen bij dit incident en er is nog geen verdachte opgepakt.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's