Verward: man (44) met 'rugzak ellende' overleden aan algehele malaise en hartfalen

Verward: man (44) met 'rugzak ellende' overleden aan algehele malaise en hartfalen

<em>Verward</em>: man (44) met 'rugzak ellende' overleden aan algehele malaise en hartfalen In de docuserie Verward stappen Jessica Villerius en wijkagent Jan Jacobs een woning binnen van een man die op 44-jarige leeftijd is overleden. Hij werd begeleid door een GGZ-instelling, naar een week eerder werd de man levenloos in de woning gevonden. “Een leven met een rugzak ellende wie wij niet willen dragen, echt een vervelend leven”, vertelt Jacobs. Bekijk het fragment van Verward hieronder. De documentaireserie Verward is iedere dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. (9 april is er geen uitzending vanwege voetbal) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Dennis Schouten deelt euthanasiewens in Roddelpraat: 'Ik wil stoppen met leven' (video) Bekijk deze video » Docuserie Verward: Anthony krijgt woning na drie jaar overleven in het bos Bekijk deze video »
Maandag 8 april om 12:40

In de docuserie Verward stappen Jessica Villerius en wijkagent Jan Jacobs een woning binnen van een man die op 44-jarige leeftijd is overleden. Hij werd begeleid door een GGZ-instelling, naar een week eerder werd de man levenloos in de woning gevonden. “Een leven met een rugzak ellende wie wij niet willen dragen, echt een vervelend leven”, vertelt Jacobs.

Bekijk het fragment van Verward hieronder. De documentaireserie Verward is iedere dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. (9 april is er geen uitzending vanwege voetbal)

Actuele video's

Meer actuele video's