Ongemakkelijk: Frank verwelkomt zijn date met een serenade in Lang Leve de Liefde (video)

Ongemakkelijk: Frank verwelkomt zijn date met een serenade in Lang Leve de Liefde (video)

Donderdag 4 april om 19:54

Ongemakkelijk: Frank verwelkomt zijn date met een serenade in <em>Lang Leve de Liefde</em> (video) De date van Frank en Antoinette in Lang Leve de Liefde gaat vol energie van start. Antoinette komt binnen en Frank verwelkomt haar gelijk met een serenade en een dans. Frank heeft een mooie bos bloemen en Antoinette heeft allemaal persoonlijke cadeautjes meegenomen. Een goede start is het halve werk, zullen we maar zeggen. Zou dat in dit geval ook op gaan? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Swen in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb niks aan een grote kont als ik er niet aan mag zitten' Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Alysha reinigt het huis voor date met Ariscaya Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Tom probeert Zoë in te pakken met eigen hardstyle muziek Bekijk deze video »
TV :

De date van Frank en Antoinette in Lang Leve de Liefde gaat vol energie van start. Antoinette komt binnen en Frank verwelkomt haar gelijk met een serenade en een dans. Frank heeft een mooie bos bloemen en Antoinette heeft allemaal persoonlijke cadeautjes meegenomen. Een goede start is het halve werk, zullen we maar zeggen. Zou dat in dit geval ook op gaan?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's