Lang leve de liefde: Tom probeert Zoë in te pakken met eigen hardstyle muziek

Lang leve de liefde: Tom probeert Zoë in te pakken met eigen hardstyle muziek

<em>Lang leve de liefde</em>: Tom probeert Zoë in te pakken met eigen hardstyle muziek In Lang leve de liefde laat Tom aan zijn date Zoë zijn muziek horen. Zoë vindt het een beetje spannend, wat zal er straks uit de speakers klinken? Het blijkt nogal intenste hardstyle muziek te zijn, kan hij zijn date hiermee inpakken of is ze niet onder de indruk? Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: lepel zorgt voor pikant gesprek Maiki en Simone Bekijk deze video » Swen in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb niks aan een grote kont als ik er niet aan mag zitten' Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Alysha reinigt het huis voor date met Ariscaya Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 4 april om 14:16

In Lang leve de liefde laat Tom aan zijn date Zoë zijn muziek horen. Zoë vindt het een beetje spannend, wat zal er straks uit de speakers klinken? Het blijkt nogal intenste hardstyle muziek te zijn, kan hij zijn date hiermee inpakken of is ze niet onder de indruk?

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's