Dochter Roy Donders krijgt bijzonder cadeau voor eerste verjaardag: een scooter

Dochter Roy Donders krijgt bijzonder cadeau voor eerste verjaardag: een scooter

<em>Dochter Roy Donders</em> krijgt bijzonder cadeau voor eerste verjaardag: een scooter De dochter van Roy Donders is jarig, de kleine meid wordt alweer 1 jaar. De kleine Romy heeft een nogal bijzonder cadeau gekregen voor haar eerste verjaardag, namelijk een scooter. In de vorm van speelgoed, uiteraard. De deskundigen van Shownieuws hebben een duidelijke mening over het presentje. Schattig, maar ook een beetje fout… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Dochtertje Roy Donders is gedoopt: 'Het is meer jurk dan kind' (Shownieuws) Bekijk deze video » Roy Donders in Shownieuws over nieuwe single 'Casanova': "Ik heb het wel echt heel volks gemaakt" Bekijk deze video » Roy Donders neemt verdrietige beslissing (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 11 april om 09:51

De dochter van Roy Donders is jarig, de kleine meid wordt alweer 1 jaar. De kleine Romy heeft een nogal bijzonder cadeau gekregen voor haar eerste verjaardag, namelijk een scooter. In de vorm van speelgoed, uiteraard. De deskundigen van Shownieuws hebben een duidelijke mening over het presentje. Schattig, maar ook een beetje fout…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's