Vanavond op tv: finale The Masked Singer, René Le Blanc krijgt billboard in Ik geloof in mij

Vanavond op tv: finale The Masked Singer, René Le Blanc krijgt billboard in Ik geloof in mij
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 13 november

Kijktip :

Vanavond is het zover: de finale van The Masked Singer. Eindelijk zullen de vier overgebleven karakters hun ware identiteit onthullen. Verder onder meer een nieuwe aflevering van de cultserie Ik geloof in mij. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 13 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Finale: The Masked Singer

RTL 4
20:00 uur

Na de spannende afgelopen weken komt er deze vrijdagavond een eind aan de spectaculaire zangshow The Masked Singer. Nog vier BN'ers zitten verstopt in hun dierenpak en nemen het tegen elkaar op. Het gaat nog tussen de Panter, Neptunus, de Vos en de Zebra. Ze zingen eerst alle vier een keer. De figuur met de minste stemmen valt af, doet zijn of haar pak uit en maakt zichzelf bekend. Daarna zingen de drie die overblijven een liedje waarmee ze een duidelijke hint richting hun identiteit geven en valt er weer iemand af. De laatste twee zingen een duet om de winst.


Droomhuis Gezocht: langzaam leven in Oostenrijk

NPO 1
20:35 uur

In deze aflevering van Droomhuis Gezocht gaat Sybrand Niessen naar Salzburg in Oostenrijk om het droomhuis van Ina en haar kinderen te vinden. De manier van leven in een land als Oostenrijk spreek Ina erg aan: 'lekker langzaam leven', in combinatie met de bergen en het uitzicht. Met haar partner Richard, met wie zij drie kinderen kreeg, was er ook de wil om ooit te vertrekken uit Nederland.


Louis Theroux: The City Addicted to Crystal Meth

NPO 3
21:05 uur

Louis Theroux reist in deze documentaire uit 2009 naar de Central Valley in Californië. In de verarmde provinciesteden van deze regio zijn veel mensen verslaafd aan de harddrug methamfetamine, ook wel 'crystal meth' of superspeed genoemd. Louis zoekt uit welk effect het druggebruik heeft op het dagelijkse leven. In het stadje Fresno ontdekt hij dat er nauwelijks iemand te vinden is wiens leven niet op de een of de andere manier is aangetast door deze goedkope maar sterk verslavende drug.


Ik geloof in mij: René op billboard

SBS 6
22:00 uur

De artiesten die vol zelfvertrouwen zitten werken in deze aflevering van Ik geloof in mij aan hun promotie of zijn hun nieuwste werk aan het afronden. René krijgt van een trouwe fan een bijzonder cadeau: een billboard langs de A9 met daarop een levensgrote foto van René. Rutger krijgt de kans om zijn eerste eigen geschreven nummer te presenteren bij radiostudio Wild FM. Dave legt de laatste hand aan zijn videoclip bij zijn nummer 'Mooie heupen'.


Tragikomedie: Silver Linings Playbook

NPO 3
22:45 uur

Op NPO 3 is de prachtige film Silver Linings Playbook te zien. Pat Solitano is een man die alles van de zonnige kant bekijkt. Nadat hij uit een psychiatrisch ziekenhuis ontslagen is en zijn vrouw verloren heeft aan een andere man, is hij er van overtuigd dat hij haar weer voor zich kan winnen en zijn leven weer op de rails kan krijgen. Pat verhuist terug naar zijn ouders en wijdt zich geheel aan de opgave om de man te worden die zijn vrouw altijd had gewild. Maar dan ontmoet hij Tiffany, een mooie vrouw wier leven ook anders is gelopen dan ze had gedacht.


Docu: Indian Space Dreams

NPO 2
23:15 uur

De documentaire Indian Space Dreams gaat over ruimtewetenschappers in Mumbai die ervan dromen de eerste astronomische satelliet van India te lanceren. Met een fractie van het budget dat NASA ter beschikking heeft, bouwt een team ambitieuze ruimtewetenschappers in Mumbai aan wat de eerste astronomische satelliet van India moet worden. Deze documentaire volgt hen gedurende vijf jaar, een periode waarin succes, tegenslag en persoonlijke beslommeringen elkaar afwisselen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: finale The Masked Singer, René Le Blanc krijgt billboard in Ik geloof in mij of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV