Pathé trakteert 18 november op The Secret Garden: bekijk hoe je de film gratis huurt

Pathé trakteert 18 november op The Secret Garden: bekijk hoe je de film gratis huurt
Nieuwe fantasiefilm van de makers van Harry Potter

Film :

Goed nieuws, de bioscopen gaan donderdag (19 november) weer open. Na een kleine twee weken gratis films trakteert Pathé Thuis voor de laatste keer en alleen vandaag (woensdag 18 november) op de nieuwe fantasie- en familiefilm The Secret Garden met Colin Firth, Julie Walters en Dixie Egerickx in de hoofdrol.

Lees hier onze filmrecensie van The Secret Garden

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je voor deze film geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om de film af te kijken.

Een tuin met magische krachten
The Secret Garden vertelt het verhaal van Mary Lennox, een 10-jarig meisje dat geboren is in India. Wanneer haar ouders overlijden wordt ze naar Engeland gestuurd om bij haar norse oom Archibald Craven op zijn afgelegen landgoed te wonen. Daar ontmoet ze tevens haar zieke neefje, die opgesloten zit in een vleugel van het huis. De twee weten elkaar uit hun isolement te halen nadat ze een geheime tuin ontdekken: een betoverende plek die hun levens voorgoed zal veranderen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Bekijk hierboven de Tweet van Pathé over The Secret Garden. Lees hier waar je The Secret Garden kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pathé trakteert 18 november op The Secret Garden: bekijk hoe je de film gratis huurt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV