Deze films en series zijn nieuw op Prime Video in februari 2021

Deze films en series zijn nieuw op Prime Video in februari 2021
Onder meer BLISS

Nieuws :

De "langste maand" van dit jaar is weer voorbij en daarmee is het weer tijd voor de kortste. In februari zal het koud en nat blijven, maar zijn er genoeg dingen op de streamingdiensten te zien. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in februari 2021.

Kijktips van Gids.tv

Supernatural, S15 (1 februari)

Prime Video


De broers Winchester bestrijden het bovennatuurlijke kwaad. Ze nemen hierbij de taak van hun vader John over, die hiermee begonnen is om de dood van zijn vrouw te wreken. Dankzij hun vader groeien Sam en Dean op als demonenjagers. In elke aflevering lossen Dean en Sam een mysterie op door met een bovennatuurlijke tegenstander af te rekenen. Bekijk hier waar je Supernatural kunt streamen.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (1 februari)

Prime Video


Joel staat perplex wanneer hij ontdekt dat zijn vriendin Clementine haar herinneringen aan hun roerige relatie heeft laten wissen. Uit wanhoop neemt hij contact op met de uitvinder van deze ingreep, Dr. Howard Mierzwaik, om ook zijn herinneringen aan Clementine uit te wissen. Lees hier waar je Eternal Sunshine of the Spotless Mind kunt kijken.

BLISS (5 februari)

Prime Video


Een meeslepende liefdesgeschiedenis waarin Greg, nadat hij onlangs is gescheiden en ontslagen, de mysterieuze Isabel ontmoet. Isabel is een vrouw die op straat leeft en ervan overtuigd is dat de vervuilde, mislukte wereld om hen heen niets anders is dan een computersimulatie. Lees hier waar je vanaf 5 februari BLISS kunt kijken.

Soulmates, S1 (8 februari)

Prime Video


Zielsverwanten worden vijftien jaar in de toekomst geplaatst, wanneer de wetenschap een ontdekking heeft gedaan die het leven van iedereen op de planeet verandert - een test die je ondubbelzinnig vertelt wie je zielsverwant is. Elk van de zes afleveringen zal een andere cast bevatten en een geheel nieuw verhaal rond het ontdekken van de resultaten van deze nieuwe test. Bekijk hier waar je Soulmates kunt streamen.

Map of Tiny Perfect Things (12 februari)

Prime Video


Het verhaal van de snelle tiener Mark, die naar volle tevredenheid iedere dag in dezelfde tijdcirkel leeft. Zijn leven staat op zijn kop als hij een meisje ontmoet dat ook vastzit in dezelfde tijd-lus. Mark en Margaret vormen een magnetisch partnerschap en gaan op zoek naar alle kleine dingen die dat op een dag perfect maken. Wat volgt is een liefdesverhaal met een fantastische draai, als de twee worstelen om uit te vinden hoe aan hun nooit eindigende dag kunnen ontsnappen. Lees hier waar je Map of Tiny Perfect Things kunt kijken.

American History X (18 februari)

Prime Video


Derek Vinyard werpt zich op als leider van een groep neonazistische skinheads, nadat zijn vader tijdens het blussen van een brand in een door zwarten bevolkt drugspand werd vermoord. Derek pleegt een gruwelijke moord op een donkere jongen en belandt in de gevangenis. Daar komt hij tot inkeer en nadat hij is vrijgelaten probeert hij zijn jongere broer Danny ook op het rechte pad te krijgen. Lees hier waar je American History X kunt kijken.

Verder op Prime Video

 • Coming to America (1 februari)
 • 48 Hrs. (1 februari)
 • Another 48 Hrs. (1 februari)
 • Minions (1 februari)
 • Years and Years, S1 (1 februari)
 • Kevin Can F Himself, S1 (1 februari)
 • Batman Begins (9 februari)
 • American Sniper (12 februari)
 • Corgi (13 februari)
 • Norbit (15 februari)
 • After (18 februari)
 • The Shining (1980) (27 februari)

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland en NPO Plus.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deze films en series zijn nieuw op Prime Video in februari 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV