Maandag in Jinek: o.a. Diederik Gommers over het einde van de avondklok

Maandag in Jinek: o.a. Diederik Gommers over het einde van de avondklok
De gasten van maandag 1 februari

Kijktip :

Hoewel de persconferentie morgen pas plaats vindt, is het nieuws natuurlijk al lang en breed bekend. De avondklok zal worden opgeheven, maar de winkels moeten nog dicht blijven. Diederik Gommers vertelt over de maatregelen bij Jinek. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek - maandag 1 februari

  • Er lijkt licht te schijnen aan het einde van de tunnel. De zwaarste lockdown tot nu toe, wordt mogelijk iets versoepeld.Diederik Gommers, Wouter de Winther, Barbara Baarsma en Hans Spekman bespreken vanavond de veranderingen.
  • Groot feest voor de 21-jarige schaakgenie Jorden van Foreest. Hij wint het Tata-steel toernooi en dat is in alle opzichten een uitzonderlijke prestatie! Foreest liet vele schaakgrootheden achter zich en zette drie schaakzetten per seconde in de grote finale. De 21-jarige kampioen begon als nummer 66 van de wereld aan het befaamde schaaktoernooi, maar blies vriend en vijand omver.
  • Nieuwe ontwikkelingen in de zaak Julio Poch. Na jarenlang onderzoek blijkt volgens een speciale commissie dat de overheid 'zorgvuldig en correct' gehandeld heeft bij de arrestatie van de piloot. Wel een opmerkelijk detail: kringen rond het Koninklijk Huis hebben zich mogelijk bemoeid met de uitlevering van Poch. Samen met advocaat Geert-Jan Knoops schuift Poch aan.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: o.a. Diederik Gommers over het einde van de avondklok of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier