Kersvers Tweede Kamerlid Lucille Werner woensdag te zien in Rooijakkers over de vloer

Kersvers Tweede Kamerlid Lucille Werner woensdag te zien in Rooijakkers over de vloer
Openhartig gesprek met Art Rooijakkers

Kijktip :

Een kleine maand na de Tweede Kamerverkiezingen gaat Art Rooijakkers op bezoek bij Lucille Werner. In Rooijakkers over de vloer voert hij een openhartig gesprek met de voormalige presentatrice en huidige politica.

Rooijakkers over de vloer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

CDA
Sinds enkele weken zit Lucille Werner namens het CDA in de Tweede Kamer. Ze heeft de beroemde blauwe Lingo-ballen dus ingeruild voor de blauwe zetels in de Tweede Kamer. Ze vertelt hoe dit het resultaat is van een leven lang knokken. Nu wil Werner zich in de Kamer bezighouden met onder anderen gehandicaptenbeleid en langdurige zorg.

Lees verder onder de video's.

Zuurstofgebrek
De reden waarom Werner zich in wil zetten voor het gehandicaptenbeleid en de zorg is duidelijk. De presentatrice kampt al sinds haar geboorte met een handicap, die het lopen ernstig belemmert. Deze handicap was het gevolg van zuurstofgebrek en de artsen voorspelden dat ze veel zorg nodig zou hebben. Dat was van jongs af aan een trigger voor Werner om zich te laten gelden.

Rooijakkers over de vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV