Nieuwe spelshow The Cube vanaf vrijdag 23 april te zien op SBS6

Nieuwe spelshow The Cube vanaf vrijdag 23 april te zien op SBS6
Gordon presenteert zenuwslopend programma

Kijktip :

Vanaf vrijdag 23 april is de nieuwe, zenuwslopende spelshow The Cube te zien op SBS6. In dit programma ontvangt presentator Gordon verschillende duo's, die allerlei opdrachten moeten uitvoeren op weg naar de hoofdprijs van 100.000 euro. De opdrachten worden gedaan in een grote high tech transparante kubus - The Cube.

The Cube gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Makkelijk?
De deelnemers moeten allemaal over een combinatie van behendigheid, lef, stalen zenuwen én een beetje geluk beschikken. De opdrachten lijken misschien vrij makkelijk, maar onder hoge druk en in The Cube worden ze ineens een stuk moeilijker. De spellen variëren van geblinddoekte opdrachten en ingewikkelde balansspellen tot uitdagingen die binnen een tijdslimiet voltooid moeten worden.

Negen levens
Alle duo's beginnen aan het spel met negen levens, waarmee ze in totaal zeven spellen moeten overleven om het bedrag van 100.000 euro binnen te slepen. De teams kunnen er echter ook voor kiezen om eerder te stoppen en het op dat moment verzamelde geldbedrag te cashen. Maar als ze doorgaan en alle levens verbruiken, gaan ze met helemaal niets naar huis. Een lastig dilemma.

De nieuwe spelshow The Cube is vanaf vrijdag 23 april wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Cube terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe spelshow The Cube vanaf vrijdag 23 april te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier