Nieuw seizoen 1000-lb Sisters vanaf zaterdag 24 april te zien op TLC

Nieuw seizoen 1000-lb Sisters vanaf zaterdag 24 april te zien op TLC
Amy en Tammy hebben meer ups en downs dan ooit

Kijktip :

Vanaf zaterdag 24 april is het nieuwe seizoen van 1000-lb Sisters te zien op TLC. In deze nieuwe reeks zien we hoe het leven van de zwaarlijvige zussen Amy en Tammy Slaton steeds opmerkelijker wordt. Ook hebben ze meer ups en downs dan ooit tijdens hun afvalproces.

450 kilo
Vorig seizoen wogen de zussen samen nog een slordige 450 kilo. Ze kozen allebei voor een maagoperatie, maar alleen Amy kwam hiervoor in aanmerking - zij had van tevoren voldoende gewicht verloren. Nu weegt Amy nog 'maar' 125 kilo, terwijl haar oudere zus nog op haar oude gewicht zit. Bovendien is Amy inmiddels getrouwd met Michael, waarmee ze ook samenwoont.

Zwanger
Samen zorgen ze voor Tammy, die naast hen is komen wonen, maar het is nog maar de vraag of dat ook zo kan blijven. Amy is namelijk zwanger. Het is een langgekoesterde droom, die echter niet zonder risico is, omdat ze haar operatie nog maar net achter de rug heeft. Amy is bang dat ze niet meer voor Tammy kan zorgen en daarom moedigt ze haar zus aan zelfstandiger te worden. Ook broer Chris probeert, door zelf af te vallen, Tammy te stimuleren.

Het nieuwe seizoen van 1000-lb Sisters is vanaf zaterdag 24 april wekelijks om 21.00 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen 1000-lb Sisters vanaf zaterdag 24 april te zien op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier