Donderdag in De Vooravond: Antoinette Hertsenberg over Radar-zendtijd inleveren

Donderdag in De Vooravond: Antoinette Hertsenberg over Radar-zendtijd inleveren
Dit zijn de gasten van donderdag 6 mei

Kijktip :

Elke werkdag schuiven interessante gasten aan bij De Vooravond. In de talkshow praten presentatoren van de show Fidan Ekiz en Renze Klamer over de meest actuele onderwerpen. Bekijk hieronder wie vanavond te gast zijn.

De gasten in De Vooravond - donderdag 6 mei

  • Onrust in medialand: de NPO-kijker vergrijst in rap tempo, dus moeten jongere kijkers worden aangesproken. Maar daarvoor moeten golden oldies als Radar en Opsporing Verzocht zendtijd inleveren. Aan tafel: Radar-presentatrice Antoinette Hertsenberg, Omroep MAX-baas Jan Slagter, criticus Angela de Jong en directeur video van de Nederlandse Publieke Omroep Frans Klein.

  • Na een wereldtournee met Armin van Buuren vertrok zangeres Laura Jansen in 2015 naar het Griekse eiland Lesbos om vluchtelingen te helpen. Ze was zo bevangen door alle ellende dat ze er 2,5 jaar bleef. Haar ervaringen heeft ze nu opgetekend in het boek ‘Wij zagen een licht’.

  • De Britse dynastie is hot, mede dankzij de serie The Crown en prins William en prinses Kate, die onlangs een eigen YouTube-kanaal begonnen. Onze geschiedenisleraren Lucelle, Marike en Tim gidsen ons door de geschiedenis van grootse dynastieën.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV