Dinsdag in Op1: Verhuizing van de Tweede Kamer en meer

Dinsdag in Op1: Verhuizing van de Tweede Kamer en meer
Dit zijn de gasten van dinsdag 8 juni

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 8 juni

  • Duizenden criminelen communiceerden ermee de afgelopen tijd: de zogenaamd niet te kraken telefoon ANOM. Dat kwam ze duur te staan. De telefoon bleek onderdeel van een gigantische internationale undercoveractie en leidde wereldwijd inmiddels tot honderden arrestaties. Vanavond bij Op1 vertelt Jannine van den Berg, politiechef Landelijke Eenheid, alles over deze spectaculaire actie.

  • Het zangduo Gert en Hermien was in de jaren zestig immens met liedjes zoals ‘Alle duiven op de Dam’. Toch eisten de successen hun tol en de roddelbladen pakten flink uit met verschillende schandalen binnen de familie. In de nieuwe documentaire De Gert & Hermien Story neemt hun oudste dochter Sandra Timmerman geen blad voor de mond over haar ouders. Vanavond bij Op1 vertelt ze samen met documentairemaker Hans Heijnen over haar jeugd en de bijzondere documentaire die woensdag wordt uitgezonden.

  • Na jaren van politiek gezeur en getouwtrek verlaat de Tweede Kamer deze zomer het Binnenhof. Het kloppend hart van onze nationale politiek wordt de komende jaren grondig gerenoveerd. Oud-parlementair journalist Wouke van Scherrenburg en fractievoorlichter van de SGP Menno de Bruyne kennen het parlement als geen ander. Voor BNR-journalist journalist Thomas van Groningen is het sinds kort zijn veelzijdige werkplek. Vanavond in Op1 brengen zij een ode aan ons ‘huis van de democratie’.

Er volgen later mogelijk meer gasten.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV