Fascinerende muziekdocumentaire ABBA Forever woensdag te zien op NPO 3

Fascinerende muziekdocumentaire ABBA Forever woensdag te zien op NPO 3
Het succesverhaal van de Zweedse popgroep

Kijktip :

De populariteit van ABBA heeft onlangs weer een flinke boost gekregen door het programma Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me, waarin Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol in de geschiedenis van de band doken. Woensdagavond deelt NPO 3 in de ABBA-hype met de documentaire ABBA Forever.

ABBA Forever gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Magie
Zal de magie van ABBA ooit uitwerken? Dat lijkt nog lang niet het geval, want Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid lijken populairder dan ooit. Vijftig jaar geleden ontmoetten ze elkaar, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en de hitmusical Mamma Mia! houdt de geliefde ABBA-liedjes al twintig jaar op de planken. Hun fanbase lijkt ondertussen alleen maar groter te worden.

Liefdesverklaringen
En daarom zendt NPO 3 na de muziekspecial Het beste van... ABBA ook de docu ABBA Forever uit. De documentaire viert ABBA's ongeëvenaarde successen en spreekt de vier bandleden over de totstandkoming van hun vele hits, zoals 'Waterloo', 'Dancing Queen' en 'The Winner Takes It All'. Verder zijn er onverwachte liefdesverklaringen van Bono, Noel Gallagher, Neil Sedaka en Donny Osmond.

De documentaire ABBA Forever is op woensdag 16 juni om 21.10 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de docu ABBA Forever terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fascinerende muziekdocumentaire ABBA Forever woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier