Extra Op1 uitzending: Eerbetoon aan Peter R. de Vries gepresenteerd door Jeroen Pauw

Extra Op1 uitzending: Eerbetoon aan Peter R. de Vries gepresenteerd door Jeroen Pauw
Dit zijn de gasten van donderdag 15 juli

Kijktip :

Vanavond om 20:40 uur presenteert Jeroen Pauw een extra uitzending van Op1, naar aanleiding van het overlijden van Peter R. de Vries. Bekijk hieronder wie de gasten van vanavond zijn.

Aan tafel
Voor deze speciale uitzending zijn onder anderen te gast: rechtbankverslaggever van de Telegraaf, Saskia Belleman, strafrechtadvocaten Peter Plasman en Gerald Roethof, Officier van Justitie Wouter Bos, broer van de vermoorde Alex Wiegmink, Peter Wiegmink en beveiligingsexpert Rico Briedjal.

Geknokt tot het einde
De misdaadverslaggever raakte dinsdag 6 juli zwaargewond toen hij werd beschoten in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam. De familie en zijn partner deelden vandaag het trieste nieuws: "Peter heeft geknokt tot het einde, maar heeft de strijd niet kunnen winnen." Peter R. de Vries is op 15 juli op 64-jarige leeftijd overleden.

De latenighttalkshow Op1 is normaal elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Extra Op1 uitzending: Eerbetoon aan Peter R. de Vries gepresenteerd door Jeroen Pauw of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier