Serierecensie: in datingshow Sexy Beasts schiet Cupido op bizarre wijze raak

Serierecensie: in datingshow Sexy Beasts schiet Cupido op bizarre wijze raak
Mix van First Dates en The Masked Singer

Film :

Sinds 21 juli is de serie Sexy Beasts op Netflix te zien. Heb je zin in een absurde datingshow waarbij de liefde vanbinnen zit? Maak je dan klaar voor vreemde maskers, absurde dates en rare gesprekken. De liefde tussen de duivel en een baviaan blijkt plotseling héél normaal. Lees hier de serierecensie van Sexy Beasts.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Otters, dolfijnen, duivels en zombies
Het idee is simpel: één single mag met drie personen op date. In de hoop vaarwel te zeggen tegen oppervlakkig daten, dragen echte singles uitgebreide make-up en protheses om de blind date-chemie op de proef te stellen. Zal de liefde zegevieren?

De duivel en de baviaan samen op date in de serie 'Sexy Beasts'

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Eerder was de serie Sexy Beasts al te zien op de Engelse televisie, maar nu maakt de reeks ook haar internationale debuut op de streamingdienst met de vuurrode N. Is het ook de leuk om naar te kijken? De casting heeft meestal knappe deelnemers uitgezocht, waardoor het contrast met de lelijke maskers nog groter wordt. Zoek je weinig diepgang? Dan zit je met Sexy Beasts geramd. Met 6 afleveringen van ongeveer 25 minuten vlieg je er doorheen. Echt verrassend of extreem leuk wordt het nooit. Twee sterren.

Cast
De datingshow wordt aan elkaar gepraat door acteur Rob Delaney (Mission: Impossible 7). De bedenker van het format is Simon Welton (Play Your Pets Right).

Vanaf 21 juli 2021 is de serie Sexy Beasts te zien op Netlfix. Genre: Reality-TV, Romantiek. Deze productie bevat 6 afleveringen van ongeveer 25 minuten. IMDb-score: 4,8.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: in datingshow Sexy Beasts schiet Cupido op bizarre wijze raak of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV