Woensdag in Op1: Hoofdrolspelers Flikken Rotterdam over seizoen 5

Woensdag in Op1: Hoofdrolspelers Flikken Rotterdam over seizoen 5
Dit zijn de gasten van woensdag 1 september

Kijktip :

Woensdag is het de beurt aan Jort Kelder en Maaike Timmerman. Dit duo presenteert elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 1 september

  • Politieserie Flikken Rotterdam begint vrijdag alweer aan haar vijfde seizoen. De spin-off van Flikken Maastricht is razend populair en hoofdrolspelers Maartje van de Wetering en Mark van Eeuwen staan ook dit seizoen weer veel vuurgevechten te wachten. Maar hoe realistisch is dit eigenlijk? Teamleider grootschalige opsporing Rotterdam Raymond Kolsteren is al vanaf het begin betrokken bij de serie en zorgt ervoor dat de verhaallijnen zo realistisch mogelijk zijn.

  • De tijd van een beetje joelen met een spandoek lijkt voorbij. De nieuwe demonstrant scheldt met ziektes en plaatst foto’s, video’s en adresgegevens van politieagenten online. En niet alleen boze hooligans die dat doen, maar ook de gewone huisvrouw en leraar op school. Waar komt deze agressie vandaan en hoe blijf je rustig als je ermee te maken krijgt? We bespreken het met Danny Williams, ME-commandant van de politie Den Haag.

  • Komend weekend is het eindelijk zover: het Formule 1-circus strijkt voor het eerst sinds 1985 weer neer in Nederland. Oud-coureurs Gijs van Lennep, Michael Bleekemolen en Giedo van der Garde samen met de rest van Nederland reikhalzend uit naar de race op het circuit waar in het verleden al vele legendarische coureurs hun rondjes hebben gereden. Vanavond bij Op1 vertellen ze alles over de charme en aantrekkingskracht van de historische Grote Prijs van Nederland.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Hoofdrolspelers Flikken Rotterdam over seizoen 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV