Donderdag in Khalid & Sophie: Danser Ali Zanad over start Nederlandse Dansdagen

Donderdag in Khalid & Sophie: Danser Ali Zanad over start Nederlandse Dansdagen
Dit zijn de gasten van donderdag 30 september

Kijktip :

Khalid & Sophie is een talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Khalid & Sophie. Vanavond is het de beurt aan Sophie.

Onderwerpen van donderdag 30 september

  • Een doorbraak in de formatie: Sigrid Kaag gaat toch onderhandelen met oud coalitiegenoten VVD, CDA én ChristenUnie. We praten over deze doorstart van het kabinet, met Yoeri Albrecht, Tim Hofman en Julia Wouters.

  • Vandaag verschijnt het boek van weerman en klimaatonderzoeker Peter Kuipers Munneke: ‘Alles Smelt’. Hij maakt zich zorgen en waarschuwt de mens voor de verdwijnende ijskappen op aarde.

  • De Nederlandse Dansdagen starten vandaag. Danser Ali Zanad vluchtte op zijn dertiende uit Irak en is nu een groot talent bij de Nederlandse Dansdagen, hij is bij ons te gast om te praten over zijn liefde en passie voor dans.

  • Ron Blaauw

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag rond 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Khalid & Sophie: Danser Ali Zanad over start Nederlandse Dansdagen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV