Feyenoord - RKC Waalwijk live op tv (Eredivisie)

Feyenoord - RKC Waalwijk live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in negende speelronde

Sport :

Op zaterdag 16 oktober spelen Feyenoord en RKC Waalwijk in de negende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het De Kuip. De wedstrijd wordt om 16.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - RKC Waalwijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot staat op verliespunten tweede in de Eredivisie. Van de laatste 9 wedstrijden tegen de Waalwijkers won Feyenoord er vijf en verloren er eentje.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Feyenoord - RKC Waalwijk is zaterdag 16 oktober om 16.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - RKC Waalwijk live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV