Vanavond op tv: Ajax - Borussia Dortmund (Champions League), nieuw seizoen Volle Zalen

Vanavond op tv: Ajax - Borussia Dortmund (Champions League), nieuw seizoen Volle Zalen
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 19 oktober

Kijktip :

Vanavond staat de derde Champions League-wedstrijd van Ajax op het programma. Borussia Dortmund is in de eigen Johan Cruijff Arena de tegenstander. Verder onder meer een nieuw seizoen van Volle Zalen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 19 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Volle Zalen

NPO 2
20:35 uur

Cornald Maas is terug met een nieuw seizoen van Volle Zalen, waarin hij portretten maakt van zes podiumpersoonlijkheden die de afgelopen anderhalf jaar op verschillende manieren hebben beleefd, maar elkaar vinden in de passie voor het vak en de zin om weer te kunnen optreden. De nieuwe reeks begint met singer-songwriter Sanne Hans van de band Miss Montreal. Sanne Hans had al ver voor de pandemie besloten haar agenda minder vol te plannen.


Live: Ajax - Borussia Dortmund (Champions League)

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Ajax - Borussia Dortmund in de Champions League. Na twee wedstrijden staan Ajax en Dortmund zonder puntverlies bovenaan Groep C. Samen lijken ze te gaan strijden om de groepswinst. Beskiktas en Sporting hebben geen enkel punt. Ajax scoorde tot nu toe veel meer in deze groepsfase. Na de vijf treffers bij Sporting Portugal wonnen de Amsterdammers thuis met 2-0 van Besiktas.


De rijdende rechter: schoorsteenprobleem

NPO 1
21:55 uur

In deze aflevering van De rijdende rechter gaat mr. John Reid langs bij een conflict over een schoorsteen. Een paar jaar geleden laat de familie Van Woesik hun schoorsteen opnieuw voegen en neemt daarbij ook de kant van de buren de familie Cornelissen mee. Maar dan krijgt Cornelissen opeens last van lekkage op zolder. Er komt een loodgieter aan te pas en er volgt een rekening van ruim 350 euro.


Docu: Echo - theater in de tbs

NPO 2
22:40 uur

Filmmaker Ingrid Kamerling onderzoekt de relatie tussen tbs-patiënt en hulpverlener aan de hand van het klassieke verhaal van Echo en Narcissus, een theaterstuk dat de tbs'ers en begeleiders opvoeren buiten de kliniek. Door haar werkervaring in de GGZ won Kamerling het vertrouwen en volgde hen drie jaar lang in de Van der Hoeven Kliniek voor de fascinerende documentaire Echo - theater in de tbs.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV