Fans van Dexter opgelet: op deze datum is Dexter: New Blood in Nederland te zien

Fans van Dexter opgelet: op deze datum is Dexter: New Blood in Nederland te zien
Michael C. Hall terug als Dexter

Nieuws :

Fans van de succesvolle serie Dexter opgelet: het vervolg op de serie, genaamd Dexter: New Blood is vanaf 20 december te zien op NPO Plus. Vanaf 3 januari is de serie ook op NPO 3 te zien.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Het verhaal
Tien jaar nadat Dexter vermist raakte in het oog van orkaan Laura, leeft hij onder een valse naam in het kleine stadje Iron Lake, New York. Dexter lijkt zijn nieuwe leven dan wel te omarmen, maar in het kielzog van onverwachte gebeurtenissen in deze hechte gemeenschap lonkt zijn donkere kant opnieuw.

Bron: Showtime

NPO Plus
Vanaf 20 december is de serie te zien op de streamingdienst van de NPO. De serie zal niet in zijn geheel op NPO Plus komen, aangezien de serie dan in Amerika nog loopt. Vanaf maandag 3 januari is de serie ook wekelijks op NPO 3 te zien.

Gids.tv schrijft binnenkort een serierecensie over Dexter: New Blood. Je leest deze dan hier.

Vanaf 20 december 2021 in de serie Dexter: New Blood te zien op NPO Plus. Vanaf 3 januari is de serie ook te zien op NPO 3. Genre: Thriller, Misdaad. IMDb-score: n.n.b.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fans van Dexter opgelet: op deze datum is Dexter: New Blood in Nederland te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV