Nieuwe miniserie The Tourist vanaf woensdag 27 april te zien op Canvas

Nieuwe miniserie The Tourist vanaf woensdag 27 april te zien op Canvas
Met Fifty Shades-ster Jamie Dornan in de hoofdrol

Kijktip :

De komende drie woensdagen is de gloednieuwe, zesdelige miniserie The Tourist met dubbele afleveringen te zien op de Vlaamse zender Canvas. De serie gaat over een mysterieuze man in het brandende rode hart van Australië.

Woestijn
Een man rijdt door de Australische woestijn en stopt kort voor een sanitaire stop. Als hij na het doen van zijn behoefte weer in de auto stapt om zijn reis te vervolgen, wordt hij plotseling achtervolgd door een gigantische tankwagen die hem van de weg probeert te rijden. Wat is hier aan de hand?

Ziekenhuis
Wanneer de man later gewond wakker wordt in het ziekenhuis, heeft hij geen idee wie hij is. Helen Chambers, een agente die net aan de slag is, wordt op pad gestuurd om De Man te ondervragen. Er zijn geen directe aanwijzingen rond zijn identiteit, maar Helen belooft dat ze hem zal helpen om antwoorden te vinden.

De zesdelige miniserie The Tourist is vanaf woensdag 27 april drie woensdagen rond 21.55 uur met een dubbele aflevering te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's