Nieuwe Costa!!-serie vanaf 2 mei op Netflix: bekijk hier de eerste beelden

Nieuwe Costa!!-serie vanaf 2 mei op Netflix: bekijk hier de eerste beelden

Donderdag 25 april om 15:00

Nog even geduld en dan kunnen we kijken naar een gloednieuwe Costa!!-serie. Deze serie is een vervolg op de film van 2022, de eerste film Costa! kwam uit in 2001.

Club Costa
Uiteraard draait ook deze serie om Club Costa. De zomer wordt daar uitgebreid gevierd in Spanje met zon, zee, strand, maar ook muziek, feesten en romantiek. Een nieuwe generatie proppers staat op en doen er alles aan om sluiting van Club Costa te voorkomen. In de serie zijn onder anderen Lisa Zweerman, Oscar Aerts en Bo Maerten te zien.

De nieuwe Costa!!-serie is vanaf 2 mei te zien op Netflix. Bekijk de eerste beelden van de serie Costa!! hieronder.

Nieuwe <em>Costa!!</em>-serie vanaf 2 mei op Netflix: bekijk hier de eerste beelden Nog even geduld en dan kunnen we kijken naar een gloednieuwe Costa!!-serie. Deze serie is een vervolg op de film van 2022, de eerste film Costa! kwam uit in 2001. Club CostaUiteraard draait ook deze serie om Club Costa. De zomer wordt daar uitgebreid gevierd in Spanje met zon, zee, strand, maar ook muziek, feesten en romantiek. Een nieuwe generatie proppers staat op en doen er alles aan om sluiting van Club Costa te voorkomen. In de serie zijn onder anderen Lisa Zweerman, Oscar Aerts en Bo Maerten te zien. De nieuwe Costa!!-serie is vanaf 2 mei te zien op Netflix. Bekijk de eerste beelden van de serie Costa!! hieronder. Film Scoop over berucht interview prins Andrew nu op Netflix: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Bridgerton seizoen 3 vanaf 16 mei te zien op Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Netflix Top 10: stalkerdrama Baby Reindeer dikke hit, Italiaanse klassenstrijd in Briganti op achtste plek Bekijk deze video »
Serie :
Nieuwe Costa!!-serie vanaf 2 mei op Netflix: bekijk hier de eerste beelden

Actuele video's

Meer actuele video's