Prachtige musical The Greatest Showman donderdag te zien op Net5

Prachtige musical The Greatest Showman donderdag te zien op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

The Greatest Showman is een musical in de beste Hollywoodtraditie: de film vertelt een buitengewoon inspirerend verhaal met behulp van fraaie muziek en uitbundige scènes. Niet ieders cup of tea, maar ontegenzeggelijk met groot vakmanschap gemaakt. De film is donderdag te zien op Net5 en je kunt The Greatest Showman streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
The Greatest Showman vertelt het levensverhaal van de legendarische P.T. Barnum, een entertainer die in de negentiende eeuw vanuit het niets kwam. Hij creëerde een fascinerend spektakel dat uitgroeide tot een wereldwijd fenomeen. Met veel ambitie en doorzettingsvermogen richtte hij Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus op, "de grootste show". Hij gaf mensen een kans die anders niet snel in de spotlights zouden komen te staan.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Ja, The Greatest Showman is bijzonder sentimenteel - maar wel op een manier die werkt. De film ziet er prachtig uit en slaagt er zelfs in Barnums spectaculaire circus naar het witte doek te brengen, met diverse adembenemende scènes. De muziek is mooi en sluit uitstekend aan op het verhaal, maar het 'gemaakte' aspect zal niet iedere kijker bekoren. Toch weet de uitstekende cast het verhaal van Barnum op meeslepende wijze tot leven te brengen.

Cast
Naast Hugh Jackman (Logan) en Zac Efron (Baywatch) zijn ook Michelle Williams (Manchester by the Sea), Rebecca Ferguson (Dune) en Zendaya (Spider-Man: No Way Home) te zien in The Greatest Showman. Deze film is geregisseerd door Michael Gracey.

The Greatest Showman (2017) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is donderdag 29 september om 23.00 uur te zien op Net5. Genre: drama, musical, romantiek. Speelduur: 105 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV