Maandag 2 mei in Chateau Bijstand: Krijgt Maxime een huwelijksaanzoek?

Maandag 2 mei in Chateau Bijstand: Krijgt Maxime een huwelijksaanzoek?
Vrolijk nieuws in huize Meiland

Kijktip :

De familie Meiland vraagt in het programma Chateau Bijstand aandacht voor mensen die op bijstandsniveau moeten leven in Nederland. In deze aflevering is er echter aandacht voor vrolijker nieuws.

Chateau Bijstand gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Tortelduifjes
De Meilandjes hebben hun rijtjeshuis tot hun nieuwe, tijdelijke thuis gemaakt. Ook Maximes grote liefde Leroy weet het huis te vinden. De twee tortelduifjes vielen als een blok voor elkaar tijdens de opnames van Chateau Meiland in Frankrijk. Leroy was werkzaam als cameraman en de vonk tussen de twee sloeg al snel over.

Huwelijksaanzoek
Inmiddels heeft het stel zo'n twee jaar een relatie. Ze kregen in september 2021 ook hun eerste kindje samen, Vivé. En dus vindt Leroy het tijd voor een huwelijksaanzoek. Hij staat plotseling voor de deur van de Meilandjes met dit heuglijke nieuws. Het belooft dus een prachtige aflevering van Chateau Bijstand te worden!

Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV