Dinsdag 3 mei in De rijdende rechter: ruzie met gemeente om gevaarlijke boom

Dinsdag 3 mei in De rijdende rechter: ruzie met gemeente om gevaarlijke boom
Dit keer geen burenconflict

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van De rijdende rechter is dinsdag te zien hoe een inwoner van Vriezenveen, Overijssel in de clinch ligt met de gemeente. Onderwerp van het conflict is een gevaarlijk hoge lindeboom.

De rijdende rechter gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Storm
Meneer Schuurman weet het zeker: de hoge lindeboom die pal voor zijn woning staat waait een keer om. Een andere boom in de straat is met de laatste storm namelijk ook al omgevallen. En als dat met deze gebeurt, dan valt hij boven op zijn dak.

Gezond
Voor meneer Schuurman is het duidelijk: die boom moet verdwijnen óf flink getopt worden, voordat het te laat is. Maar de gemeente denkt er anders over; de boom is gezond en blijft staan. Mr. Reid reist af naar het Twentse Vriezenveen om daar eens een flinke boom over op te zetten.

De rijdende rechter is elke dinsdag rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De rijdende rechter terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 3 mei in De rijdende rechter: ruzie met gemeente om gevaarlijke boom of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV