Finale Expeditie Robinson: All Stars donderdag te zien op RTL 4

Finale Expeditie Robinson: All Stars donderdag te zien op RTL 4
Wordt het Dominique, Ferry of Niels?

Kijktip :

Zestien voormalige (halve) finalisten én enkele oud-winnaars kregen in Expeditie Robinson: All Stars een hernieuwde kans op eeuwige roem. Na een loodzwaar seizoen is het donderdag (5 mei) tijd voor de grote finale. Wie is de Robinson der Robinsons?

Finale Expeditie Robinson: All Stars gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Finalisten
Na een lange en slopende strijd zijn drie kampleden die vanaf het prille begin met elkaar optrokken overgebleven. Acteurs Ferry Doedens en Niels Gomperts en 'onbekende Nederlander' Dominique Hazeleger mogen het in een zenuwslopende finale met elkaar uitvechten. Niels lijkt de favoriet door het grote aantal gewonnen proeven, maar Dominique heeft bewezen hem te kunnen verslaan.

Kijkcijfers
Verder heeft ook Ferry laten zien uitstekend te kunnen presteren als hij rustig blijft. Expeditie Robinson: All Stars werd van Videoland-serie gepromoveerd tot televisieprogramma na de plotselinge stop van The Voice of Holland na onthullingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Helaas blijven de kijkcijfers wat achter: het programma duikt regelmatig onder de 700.000 kijkers.

De finale van Expeditie Robinson: All Stars is donderdag 5 mei om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je de finale van Expeditie Robinson: All Stars terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV