Tv-première Solo: A Star Wars Story zondag 8 mei te zien op Veronica

Tv-première Solo: A Star Wars Story zondag 8 mei te zien op Veronica
Ook te streamen via Disney+ en Pathé Thuis

Kijktip :

Na zijn intrede in Star Wars (1977) groeide Han Solo binnen no-time uit tot één van de meest iconische Hollywoodhelden aller tijden. Hij werd op onnavolgbare wijze geportretteerd door Harrison Ford, maar in Solo: A Star Wars Story zien we hem juist in zijn jonge jaren. Deze film is zondag te zien op Veronica en je kunt Solo: A Star Wars Story streamen via Disney+ en Pathé Thuis.

Bekijk de complete programmering van de Meimaand Filmmaand 2022 van Veronica.

Het verhaal
Solo: A Star Wars Story gaat over de avonturen van de jonge smokkelaar Han Solo in de periode voor hij zich aansluit bij het verzet. Samen met zijn mentor Tobias Beckett werkt hij voor het Keizerrijk. Door een reeks uitdagende avonturen in een duistere en gevaarlijke criminele onderwereld ontmoet Han Solo zijn toekomstige co-piloot Chewbacca. Samen treffen ze de beruchte gokker Lando Calrissian, tijdens een reis die de loop zal bepalen van één van de meest onwaarschijnlijke helden van de Star Wars-saga.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Bij de Star Wars-saga weet je in ieder geval één ding zeker: de films staan bol van de spannende en spectaculaire actie. Ook is het voor de echte fans vaak een feest van herkenning. Groot pluspunt van Solo: A Star Wars Story is dat we Han Solo in zijn jonge jaren zien; dit geeft een nieuw perspectief op de klassieke films, en we leren hem nóg beter kennen. De film is her en der wel wat onevenwichtig, wat wellicht te wijten was aan het chaotische productieproces (zo werd de originele regisseur ontslagen). Desondanks een zeer vermakelijke film.

Cast
Naast Alden Ehrenreich (Hail, Caesar!) en Woody Harrelson (Venom: Let There Be Carnage) zijn ook Emilia Clarke (Last Christmas) en Donald Glover (The Lion King) te zien in Solo: A Star Wars Story. Deze film is geregisseerd door Ron Howard (A Beautiful Mind).

Solo: A Star Wars Story (2018) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is zondag 8 mei om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: avontuur, sciencefiction. Speelduur: 135 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tv-première Solo: A Star Wars Story zondag 8 mei te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV