AZ - Ajax live op tv (Eredivisie)

AZ - Ajax live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 32ste speelronde

Sport :

Op zondag 8 mei spelen Ajax en AZ in de tweeëndertigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het AFAS Stadion in Alkmaar. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De Amsterdammers zijn natuurlijk de grootste titelkandidaat, drie wedstrijden voor het einde van de competitie. De ploeg van Erik ten Hag staat vier punten voor op de nummer 2 PSV: bij winst van Ajax en verlies van PSV wordt dat zeven punten en is Ajax kampioen, bij de omgekeerde volgorde is het verschil nog maar een punt. Winnen in Alkmaar is dus van gigantisch belang.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

AZ
De Alkmaarders zijn de nummer vijf van de Eredivisie met 3 punten achterstand op de nummer 4 FC Twente en negen punten op Feyenoord, de huidige nummer 3. Om een direct ticket voor de Europa League te halen is het een lastig verhaal, play-offs voor de Conference League-voorronde is een logischere uitkomst. Winst tegen Ajax kan de zaken wel op zijn kop zetten.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.30 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur / 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

AZ - Ajax is zondag 8 mei om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op AZ - Ajax live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV