Recensie: The Takedown met Omar Sy brengt actie en komedie op de Franse slag

Recensie: The Takedown met Omar Sy brengt actie en komedie op de Franse slag
Van de makers The Incredible Hulk en Clash of the Titans

Film :

Vanaf 6 mei is de film Loin du périph (ook bekend onder de titel The Takedown) te zien op Netflix. Na de grote Netflix-hitserie Lupin is acteur Omar Sy terug in een nieuwe productie die niet héél enthousiast ontvangen wordt. Lees hier de filmrecensie van Loin du périph.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Two cops. One case. No clue.
In The Takedown zijn Ousmane Diakité en François Monge twee agenten met heel verschillende stijlen, achtergronden en carrières. Het onwaarschijnlijke paar wordt opnieuw herenigd voor een nieuw onderzoek dat hen naar de Franse Alpen voert.

Acteur Omar Sy is agent Ousmane Diakhité in de film 'Loin du périph'

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 5,1

Deze Franse film is het vervolg op de film l'Autre Côté du Périph (On the Other Side of the Tracks) uit 2012, toen onder regie van David Charhon. Maar ook als je deze film niet gezien hebt is deze actiekomedie prima te volgen. Een paar aardige actiescènes is het enige wat deze film nog iets van het kijken waard maakt, want verder is er weinig te genieten. De lange dialogen, de matige en flauwe Franse humor en de bizarre achtervolgingen - onder andere op de bowlingbaan en kartbaan - doen deze productie de das om. Voor een keer misschien best aardig, maar héél sterk is het allemaal niet. Anderhalve ster.

Cast
Naast Omar Sy (Lupin) en Laurent Lafitte (Elle) zijn ook Izïa Higelin (Samba) en Dimitri Storoge (Made in France) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Louis Leterrier (Now You See Me).

Vanaf 6 mei 2022 is de film The Takedown te zien op Netflix. Genre: Actie, Komedie. Tijdsduur: 119 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: The Takedown met Omar Sy brengt actie en komedie op de Franse slag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV